TRENDER 2023

TRENDER 2023

Behöver du lite inspiration för din nya frisyr 2023? Här kommer lite trender som vi tror kommer bli populära under året!

Under året så kommer vi mötas av mer varma och naturliga färger, självlockiga hår, wet-looks, sidbena och bixie cut! Häng med så berättar vi mer!

VARMA TONER

Varma och naturliga färger är något som kommer bli en stor trend under året, särskilt varma färger på de blonda håren. Något som kommer bli viktigare än någonsin är även vad vi frisörer jobbar med, där är vi oerhört stolta över att jobba med Davines. Vilket är ett märke som förenar naturliga råvaror av högsta kvalité tillsammans med avancerad forskning. Ett exempel på detta är att deras färger bygger på quinoa och att alla deras produkter tillverkas på deras gård i Italien. Davines är även det första företaget inom branschen som är b-corp certifierat. Detta låter väl helt fantastiskt?

BIXIE CUT

Hur snyggt låter det inte med en pixie cut blandat med en kort bob? Detta tror vi absolut kommer vara en av de hetaste korta frisyren i år, nämligen en BIXIE CUT! Detta är uppföljaren på förra årets trend wolfcut! Kolla bara in hur snyggt det är!

SIDBENA

Är du en av dom som har kämpat med mittbenan år efter år? Nu kan du äntligen sluta med och rocka din sidbena, detta är väl ändå en trend som vi har längtat efter? Till en början kommer man se det på korta hår men vi är säkra på att det även kommer till dig med långt hår. 

HERR TREND

En herr trend som blir stor är att behålla lite längd och få fram sitt självfall för att skapa en busig känsla. Ett säkert kort som vi kommer se mycket av även i år är mittbenan, som börjar bli en klassiker.