DAVINES

DAVINES

Vad är egentligen Davines?

Davines grundades i Parma 1983 av familjen Bolatti och finns idag representerat i 75 olika länder. Hårvårdsmärket är ett av Europas snabbaste växande varumärke och de har tagit världen med storm med sin moderna tidlösa design. De satsar på att skapa de allra bästa produkterna samtidigt som de jobbar hand i hand med respekten för både miljö och människa. Davines är ett företag som vi är oerhört stolta att sälja på vår salong. Det är ett märke som är B-corp certifierat, har ett miljötänk samt jobbar med hållbarhet. Det är helt enkelt ett företag som tänker på mer än att skapa fantastiska hårprodukter.

Essential Haircare

Essential Haircare är en utav Davines olika serie, som är gjord med mycket naturliga och biologiskt nedbrytbara ingredienser. I Essential Haircare finns det nio olika serie med schampo, balsam och tillhörande stylingprodukter med olika egenskaper så att DU ska kunna hitta det bästa för ditt hår. Förutom att alla produkterna är helt fantastiska är även förpackningarna genomtänkta:

  • Förpackningarna är helt återvinningsbara
  • De är till största del tillverkade av återvunnen plast
  • Förpackningarna är 100% koldioxidneutrala

Detta är ytterligare några skäl till att just Davines produkter ska bli en del av din hårvårdsrutin!

 

Naturaltech

Naturaltech är en serie som har sitt största fokus på att motverka och fokusera på att lösa olika typer av hårbottensproblem. I denna produktserie finns tio olika serier anpassade för olika behov. Naturaltech löser bland annat problem som mjäll, obalans i hårbotten, hormonellt håravfall och fet hårbotten. Vid framtagningen av denna fantastiska serie har Davines lyckats att sammanlänka ett naturligt och hållbart innehåll med absolut senaste teknologin.