Returer

RETURER OCH ÅTERBETALNINGAR

Vi har en 14-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar på dig efter att du mottagit din vara att begära en retur.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller inköpsbeviset.

För att påbörja en retur kan du kontakta oss på orderrubbostubb@gmail.com.  Observera att returer måste skickas till följande adress: Christoffer Schrödersgatan 6, 374 36 Karlshamn, Sverige.


Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel samt instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först ha begärt en retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss om du har några returfrågor på orderrubbostubb@gmail.com

Skador och problem
Vänligen inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt.

Undantag / ej returnerbara artiklar
Vissa typer av artiklar kan inte returneras, t.ex. anpassade produkter (såsom specialbeställningar eller personliga artiklar). Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring din specifika artikel.

Tyvärr kan vi inte acceptera returer på rea-artiklar eller presentkort.

Byten
Det snabbaste sättet att försäkra dig om att du får det du vill ha är att returnera den vara du har, och när returen accepteras gör du ett separat köp för den nya varan.

Europeiska unionen 14 dagars ångerätt
Om varan skickas till Europeiska unionen har du trots ovanstående rätt att annullera eller returnera din beställning inom 14 dagar, oavsett anledning och utan motivering. Som ovan måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i sin originalförpackning. Du behöver också kvittot eller inköpsbeviset.

Återbetalningar
Vi meddelar dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur, och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om återbetalningen godkänns återbetalas du automatiskt till din ursprungliga betalningsmetod inom 10 arbetsdagar. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och skicka återbetalningen också. Om mer än 15 arbetsdagar har gått sedan vi godkände din retur, vänligen kontakta oss på orderrubbostubb@gmail.com