Om
Rubb & Stubb

Din frisör i Karlshamn

Din frisör i Karlshamn

Vi på salong Rubb & Stubb brinner för vårt yrke och vårt största fokus ligger alltid på dig som kund. Vi strävar alltid efter att utveckla vårt hantverk och vår kreativitet och på så sätt uppnå perfektion. Vi tror på styrkan i våra olika erfarenheter och bakgrunder inom frisöryrket samt det gemensamma intresset för andra människor. Med fokus på att förhöja och förstärka varje kunds önskemål och personliga stil vill vi ge dig den bästa hårupplevelsen och är noga med att rekommendera de produkter som passar bäst för just dig och dina behov.

Varmt välkommen till oss!

Camilla

Gesällbrev, frisörlicens, certifierad frisör genom psoriasis förbundet och salongens ägare.

Camilla blev delägare i salongen i slutet på 80-talet men driver idag Rubb & Stubb med sina tre anställda.

Camilla är driven och entusiastisk, något som avspeglas i allt hon tar sig för. Orädd för färg och form tar in sig an alla utmaningar. I sitt yrke brinner Camilla för mötet med människor och den dagliga variationen. Sedan 2014 är hon även utbildad i mental träning, något hon gärna försöker applicera både i sitt arbete och vardag.

Susanna

Mästarbrev, frisörlicens, frisörlärare & Hairtalk stylist

Susanna har under sin karriär hunnit med flera år utomlands och diverse tävlingar. Hon har dessutom tagit steget in i skolans värld där hon utbildar framtidens frisörer. Med förståelse för kundens önskemål och behov ger Susanna redskapen du behöver för att kunna ta hand om din frisyr hemma. Hon brinner extra mycket för den klassiska frisyren där hon med enkla medel lägger till en lyxig touch. Förutom att skapa och att jobba med händerna tycker hon det bästa med yrket är mötet med kunden.

Camillas ord – När Susanna kom in till oss såg jag direkt hennes drivkraft. Hon har en positiv ledare i sig som märks på ett bra och tydligt sätt i gruppen. 

Wilma

Gesällbrev, frisörlicens & Hairtalk stylist.

Wilma tog sin gesäll i maj 2022 och hon bestämde sig att hon skulle bli frisör redan som 5-åring. I skolan fick hon även stipendium som bästa frisörelev. 

I hennes yrkesroll älskar hon variation mellan kundrelationerna och skapandet, samt att få skapa en frisyr anpassad just för dig. Wilma brinner lite extra för färg där hon med enkla medel gärna lägger till en lyxig touch.

Camillas ord - Ett enregiknippe som heter duga. Mångsysslare och kreativ som få. Wilma ser till att våra digitala kanaler håller sig uppdaterade. Finns inte mycket hon inte kan "fixa".

Moa

Gesällbrev & frisörlicens

Moa har pluggat till frisör på Fria Läroverken i Karlshamn. Moa har gjort sina trainee timmar hos oss på salongen och nu har hon klarat sitt gesäll och kan titulera sig som behörig frisör. I hennes yrkesroll brinner lite extra hon för de blonda håren och vet precis hur man uppnår den perfekta blonda. Moa älskar även variationen i yrket och att få möta alla fina kunder.

Camillas ord - Mer noggrann frisör får du leta länge efter. Moa gör allting i minsta detalj och håller även ordning på övriga gänget. Mjuk i sättet och många minns första kontakten med henne då hon är en väldigt duktig "lyssnare".

Frågor

Vi har drop-in i mån av tid. Du kan alltid ringa till oss innan och se hur läget ser ut för dagen.

På varje behandling på bokadirekt kan du klicka på visa mer och läsa mer om vad behandlingen innefattar. Känns det oklart så tveka inte på att ringa eller skriva till oss.

Vi har Davines, We Promise, Beard Monkey & Addmino-18

Du kan antingen boka en tid via bokadirekt eller kan du ringa oss på 0454-10908