Hårtrender 2024

Hårtrender 2024

Funderar du med på hur du ska ha ditt hår för att hänga med i årets trender? 

Som årets största trend hittar vi de mjuka och naturliga tonerna samt de klassiska formerna. Vi ser också att hårets hälsa är viktigare än någonsin och att få det friskaste och glansigaste håret är viktigt. Låt din naturliga skönhet komma fram - både i färgen och frisyren!

 

Bronde - färgen som tar alla med storm 

Bronde är här för att stanna och hur fantastiskt är det? Vi såg trenden komma redan i slutet av 2023 men nu har den slagit mer än någonsin. Kärt barn har många namn och det har även denna drömmiga färgen. Kalla den mellanblond, ljusbrun, bronde eller dirty blonde - ja, ni fattar ju! Den perfekta blandningen mellan ljust och mörkt helt enkelt!

 

De varma tonerna får följa med in i 2024

Något som slog enormt under 2023 var det varma färgerna och särskilt kopparfärgat hår. Denna fina färgen får hänga med in i 2024, fast nu med lite nytappning. Nu vill vi hitta den ultimata varma tonen för dig vilket gör att vi ser kopparfärgen både i ljusa och mörka hår. Allt för att man ska få så mjuka toner som möjligt men som samtidigt passar ihop med din naturliga nyans.

 

Det blonda håren får vi inte missa - såklart även dessa i de varmare tonerna

Sååååklart ser vi galet mycket blonda hår, särskilt nu när vi går mot varmare tider. De blonda färgerna hänger med men gärna i en varm tappning, vilket gör att din blonda ton upplevs mer lyxig och exklusiv. Ett exempel är denna snygga vaniljblonda tonen som vi börjar se på håren. 

 

 

Den korta boben blir nu den coolaste frisyren!

Bob är en frisyr som aldrig går ur tiden och som finns med i alla trendspaningar, men i olika utformningar. I år får vi se den lite mer tuffare boben ta platsen i rampljuset. Nu ska längden vara haklång och rakt avklippt, sedan ska den stylas lite vågigt med raka toppar. Detta för att få en "ofixad" känsla på stylingen. 

 

 

Layers, layers och ännu mera layers!

Trodde du att denna tiden var förbi? Då har du fel! Layers fortsätter att synas och är en stor trend på det längre håren. Detta i takt med att luggen blir trendigare, passar denna uppklippta frisyr bra och gör det enkelt att kombinera två trender. Även trenden med layers ska stylas så det ser "ofixat" ut. Alternativt ska det stylas med en riktig blow-out, vilket vi bara älskar!

 

Blir du sugen på att boka en tid och hoppa på en trend redan nu - tveka inte på att göra det direkt!